Choď na obsah Choď na menu

5. 12. 2017

Spurs hjemmespillstempel

Spurs sitter i hjemmet mot stemplene. Denne kampanjen, Aldridge tilbake i rotasjonen etter et comeback. To lag kjemper fire, Spurs endelig hjemme til 96-93 seier over Pistons, gi motstanderen tre-spillet mister strek.

null

Den første delen, Harris først treffer den tredje, Reggie kraft og hakket 7 poeng, Pistons skjøt en 10-5 start. Gay pause dunks lyktes, Parker merket også som 2 + 1 halv falt inn i kurven, Spurs fullført klarsignal. Drummond tippet lykkes, Gasol Biao i tredje, Harris svarte med tre stempel stopp Spurs en sjanse til å spille 5 minutter, bortelaget ledelsen 19-15 basketball drakter. Pause tilbake, Pistons kontinuerlig konvertering angrep, en gang gjort 8 poeng bly. Bertens og Manu Ginobili slo en tredjedel innsats for å hjelpe Spurs til en ledelse på 26-25. Men på slutten av festivalen gjenvunnet stemplene øyeblikkelig ledelsen. Den første delen av krigen, Spurs til 28-29 bakover.

Andre delen, Ismail kom prosjektil traff Ginobili å gjenopprette kroppen til å svare på tre poeng, men Pistons skutt en bølge av angrep ledet av Ismail 8-0, punktene forskjell utvidet til åtte poeng. Pause tilbake, Gasol dobbel kurv i kurven, etter dunks å brøl feiring. Så Danny - Green Biao tredje, Spurs jakten 38-39. I festivalen, Reggie plutselig stemme selv få 5 poeng, stempler stabilisere bly situasjonen. Senere i denne delen, Aldridge og Ginobili sammen for å lede Spurs chase poeng. Med Stanley - Johnson gjorde to frie kaster, før stemplene til 53-50 førte første halvdel.

Seksjon III, Drummond gjort to fritt kast, Harris og deretter inn i den støpte, er det tre punkter Taliaferro, Tottenham forespørsel for suspensjonen, stemplene bly 59-50. Deretter Gay kurv prosjektil scoret et mål, Grønn traff fronten tredje, Gasol layup, Spurs bite poengsum. Green slo en dribble to poeng, men stemplene mer blomstrende gjenopprettet 8 poeng bly. Pause tilbake, Mills Biao inn i tankene to minutter og tre poeng for Spurs chase poeng. Kennard en tredjedel basketball trøye også, Bertens layup, tre ender, stemplene til 73-69 ledelse.

Distal, Manu Ginobili og Bell Constance har Biao i tredje, Gasol dunks ballen inn i feltet, Spurs spilte 8-0 sprute på klarsignal for å fullføre. Etterpå, Reggie, Harris og Bradley vendte seg om å skyte, stemplene gjenvunnet ledelsen. Etter at Stanley Johnson slo tredje, ba Spurs om en pause, stempelene ledde 84-79. Grønt og deretter inn i det tredje Mills, Guy nådd den kurven som er merket 21, sporer enn den stillingen igjen. Det siste avsnitt i dette avsnittet, stempelet kontinuerlig fri kast, 5.2 sekunder før fløyte, Harris Aldridge felling, som kaster inn i Tottenham føre til 96-93. Pause tilbake, Guy Hathalos, spillet over, Spurs vinne over stemplene hjemme nba drakter.