Choď na obsah Choď na menu

7. 11. 2017

Knicks slo Pacers 108-101

Knicks sitter i feltet mot Pacers. The Knicks slo endelig Pacers 108-101.

Dette spillet, Jin Pol 40 poeng 8 returer og Guise blokker 6, 16 poeng 2 stjeler Hardaway gevinster cap 1, Kina får 10. Neely 7 assists og 3 stjeler. Pacers, Thaddeus - Young scoret 18 poeng og 5 returer, Oladipo 17 poeng 5 returer 2 stjeler en lue, Sabonis 16 poeng og 8 returer.

Etter åpningen, 2 minutter 34 sekunder, ved Oladipo bistår, Thaddeus - Young innvunnet dunk mottok 2 poeng. 9 minutter og 18 sekunder, tapte Mike DeMode-glidelås ballen, Corison stjeler. De første 12 minuttene falt Joseph Nilkina skyting, og ga Knicks 2 frie kaster. Pacers spiller jevnt med denne delen av laget fullført totalt 8 assists, hvorav Oladipo en lagkamerat sendte 2 pass. Den første delen av våpenhvilen, denne basketball t skjorte delen fryser vurdering av 33-25, Pacers midlertidig føre.

Den andre delen tilbake, de første 8 minuttene og 40 sekunder, passerer Collison feil, Hadad stjeler. 9 minutter og 5 sekunder, Porzingisi feil når Turner shot, gir Pacers to frie kast. 10 minutter og 36 sekunder, mottatt Collisons pass, lyktes Thaddeus - Young kastkast. Pacers spiller jevnt med denne delen av laget fullført totalt åtte assists, Collison, hvorav en sendte fire passerer for lagkamerater. Halvtid, Knicks til 49-62 midlertidig bak.

Den andre halvdelen Easy side kamper, de første 7 minutter 23 sekunder, da Jack Bogdanovich foul skyting, to straffekast å gi Pacers. De første 10 minuttene og 7 sekunder, Saab Nice feil, var Nilkinah stjeler. De første 11 minuttene og 48 sekunder, Nilkina Miaomiao, Bolzin Geisi trepunkts langskudd. Tre ferdige, denne delen klassifisert som 84-72 score, Walker midlertidig føre basketball klær.

Det fjerde kvartalet, de første 5 minuttene 27 sekunder, mates McDermott ballen, Nilkina tre-punkts skudt hit. 11 minutter og 21 sekunder, skjedde Ni Lekina feil, Collison stjeler. Elleve minutter og 49 sekunder, Turner-foul Lance-skudd, gir Knicks 2 frie kast. Knicks stor fordel inne, grep totalt 17 returer i denne seksjonen, inkludert seks offensiv rebounds, inkludert Canter en person til å bidra 5 rebounds, med kurven fordel for å gå fremover 7-punkts bly. Knicks slo kurven ved flere anledninger,basketball drakter scoring 13 frie kast, 11 frie kaster, 84,62% ​​fritt kasteprosent. Spillet avsluttet, Knicks til 108-101 seier over Pacers, gjorde kampen seier.